Food & Drinks

Wij werken, daar waar mogelijk, met biologische, fairtrade en duurzame producten.

Koffie

Onze koffie onder eigen Coffee Together Blend wordt gebrand bij Ten Have in Deventer. We hebben een 100% arabica op de molen en een donker gebrande dark roast voor de koffie’s met melk. De bonen zijn fairtrade.

Naast onze eigen blend hebben we altijd een Single Origin koffie boon op de molen voor de fijnproevers. Deze varieert zowel van brander als van regio. Altijd kiezen we voor een fairtrade of fairdirect koffieboon.

Sweet

Beroemd is onze appeltaart die we bijna dagelijks home-made maken. Daarnaast hebben we biologische muffins, citroencake en brownies en American Coockies van bakkerij Franck uit Zwolle. In het weekend bakken we zelf nog een extra taart, bijvoorbeeld Red Velvet, Cheese of Chocolade taart. We verkopen chocolade van de Chocolatmakers uit Amsterdam: biologisch en slaafvrij!

Fris

Onze frisdranken zoals tonic, bitterlemon, elderflower zijn biologisch van Naturfrisk. Tevens hebben we Lemonaid+ en Charitea (icetea) voor je koud staan. Met het drinken van deze biologische en fairtrade frisdrank draag je ook bij aan het welzijn van de regio waar de ingredienten vandaan komen.

 

Bekijk hier onze menukaart: Menukaart