Food & Drinks

Bekijk hier onze menukaart 2021

Koffie en thee

Onze eigen koffieblend wordt gebrand bij Ten Have in Deventer. We hebben een 100% arabica op de molen en een donker gebrande dark roast voor de koffie’s met melk. De bonen zijn fairtrade. Een heerlijke blend uit Zuid-Amerika, Indonesië en Ethiopië.

Naast onze eigen blend hebben we altijd een Single Origin koffie boon op de molen voor de fijnproevers. Deze varieert zowel van brander als van regio. Altijd kiezen we voor een fairtrade of fairdirect koffieboon.

Naast biologische thee schenken wij ook tisanes, verse muntthee en chai latte.

Fris

Naast de regulier frisdranken schenken we diverse smaken van Fritz Kola. Voor de echte liefhebber staat Lemonaid+ en Charitea (icetea) koud. Met het drinken van deze biologische en fairtrade frisdrank draag je ook bij aan het welzijn van de regio waar de ingrediënten vandaan komen.

Alcoholisch

Een borrel na of bij de koffie? Ook dat kan! Wij maken graag een Irish, Spanish of Dutch koffie. Onze wijnen zijn biologisch en een speciaal biertje komt gewoon uit de buurt, nl. van de Deventer stadsbrouwer Davo. Natuurlijk ontbreekt een lekker vers getapt Heinkeken pilsje ook niet. Proost!

Sweet

Beroemd is onze appeltaart die we dagelijks homemade maken. Daarnaast hebben we muffins, -citroencake, een glutenvrije chocolade brownie en vers afgebakken koeken. Vaak bakken we zelf nog een extra taart, bijvoorbeeld Red Velvet, Cheese of Chocolade taart.

Lunch

Om je maag te vullen hebben wij een kleine lunchkaart met belegde broodjes, soepen en tosti’s. Voor de grote trek is er een beefburger van black angus beef, een hotdog van 100% rundvlees of een salade. Ons zonnepit desembrood is biologisch en wordt dagelijks vers afgebakken.

IJs

Uiteraard serveren we je in de zomermaanden een lekker ijskoffie. Bereid met een verse espresso en crushed ice. Naast verschillende ijskoffie’s hebben we affogato op de ijskaart staan. Met biologisch ijs van Boerderijs maken we de lekkerste milkshakes.

Voor de allerkleinste  hebben we heerlijke bio handijsjes in de vriezer liggen. Kom maar kijken!