Food & Drinks

Wij werken, daar waar mogelijk, met biologische, fairtrade en duurzame producten.

Koffie en thee

Onze koffie onder eigen Coffee Together Blend wordt gebrand bij Ten Have in Deventer. We hebben een 100% arabica op de molen en een donker gebrande dark roast voor de koffie’s met melk. De bonen zijn fairtrade.

Naast onze eigen blend hebben we altijd een Single Origin koffie boon op de molen voor de fijnproevers. Deze varieert zowel van brander als van regio. Altijd kiezen we voor een fairtrade of fairdirect koffieboon.

Onze biologische thee  komt van Dutch Tea Champion 2016: Tea in Motion. Naast de thee schenken wij ook tisanes, verse muntthee en chai latte.

Sweet

Beroemd is onze appeltaart die we bijna dagelijks home-made maken. Daarnaast hebben we biologische muffins, -citroencake, een glutenvrije chocolade brownie en American cookies van bakkerij Franck uit Zwolle. In het weekend bakken we zelf nog een extra taart, bijvoorbeeld Red Velvet, Cheese of Chocolade taart. We verkopen (hot) chocolade van de Chocolatemakers uit Amsterdam: biologisch en slaafvrij!

Fris

Onze frisdranken zoals tonic, bitterlemon, elderflower zijn biologisch van Naturfrisk. Tevens hebben we Lemonaid+ en Charitea (icetea) en Earth water voor je koud staan. Met het drinken van deze biologische en fairtrade frisdrank draag je ook bij aan het welzijn van de regio waar de ingrediënten vandaan komen.

Lunch

Om je maag te vullen hebben wij een kleine lunchkaart met belegde broodjes, soepen en tosti’s. Voor de grote trek is er een beefburger van black angus beef, een hotdog van 100% rundvlees of een salade. Het zonnepit desembrood is biologisch evenals de meeste andere ingrediënten.

Alcoholisch

Een borrel na of bij de koffie? Ook dat kan! Wij maken graag een Irish, Spanish of Dutch koffie. Onze wijnen en pilsener zijn biologisch en een speciaal biertje komt gewoon uit de buurt, nl. van de Deventer stadsbrouwer Davo. Proost!

 

Zien we je binnenkort?